Felülvizsgálat menete:

A jelenleg hatályos 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet 48. § előírja a pénztárgépek kötelező éves felülvizsgálatát. A felülvizsgálatot a pénztárgép beüzemeléstől vagy az előző évi felülvizsgálattól számított 365 napon belül kell elvégeznie a szerviznek. A pénztárgép felülvizsgálata kötelező jellegű és ennek elvégeztetése a pénztárgépet használó feladata, elmulasztása esetén az adóhivatal (NAV) bírságot szabhat ki.

Közlemény letöltése:

http://www.nav.gov.hu/data/cms350307/Kozlemeny_az_online_penztargepek_eves_felulvizsgalatarol_2014.11.05.pdf

Szervizünk a következő pénztárgépek felülvizsgálatát vállalja:

  • Hardbit Pro C1 (Engedélyszám A056)
  • Micra Jota M(Engedélyszám A008)
  • Micra ECO S (Engedélyszám A158)
  • Micra Mini M(Engedélyszám A006)
  • Micra Sento M(Engedélyszám A002)
  • HRC Online (Engedélyszám A095)

A felülvizsgálat során a szervizes ellenőrzi a pénztárgép helyes működését, valamint ellenőrzésre kerülnek a pénztárgép kopó alkatrészei és esetleges meghibásodás esetén azoknak a cseréjét is elvégzi a szervizes kolléga. A NAV által előírt folyamatok is ellenőrzésre kerülnek, majd a felülvizsgálatot a szervizes kolléga részletesen dokumentálja és a felhasználó rendelkezésére bocsátja, a NAV jelentést szintén a szerviz végzi.

Amennyiben szervizünket bízzák meg a feladattal a következő a felülvizsgálat menete:

Kiszállás esetén:

A felülvizsgálat előtt értesítjük Önöket, hogy melyik nap fogunk érkezni. Annak érdekében, hogy a felülvizsgálat határidejéből semmiképpen ne csússzunk ki, így pár nappal a határidő előtt megérkezik szervizes kollégánk.

Mielőtt szervizes kollégánk megérkezik kérünk mindenkit, hogy készítse elő a pénztárgép naplóját. A felülvizsgálat abban az esetben végezhető el, ha a pénztárgép napló ott van az üzletben a pénztárgép mellett. Valamint a működési engedélyre is szükségünk van a felülvizsgálathoz, így kérjük, hogy azt is készítsék elő.

A szervizes kollégának nagyságrendileg 25 percre van szüksége a pénztárgépre. A pénztárgép a felülvizsgálat ideje alatt nem használható. Ez idő alatt az üzletet természetesen nem kell bezárni, hanem kézi nyugtával folytatható tovább az értékesítés. A boltban dolgozók részéről szükség van személyes jelenlétre. A felülvizsgálat elvégzése után a szervizes kolléga dokumentálja a felülvizsgálatot, mind a naplóba, mind egy felülvizsgálati adatlapra. Kérünk minden ügyfelünket, hogy a felülvizsgálati adatlapot ne vegye ki a naplóból, hiszen az onnantól kezdve a pénztárgép napló részét képezi.

Felülvizsgálati díjak:

Felülvizsgálat: 12.000. Ft+ÁFA

AEE gyártói matrica: 4.000. Ft+ÁFA

AEE gyártói matrica: 4.000. Ft+ÁFA

Kiszállási díj: 2.500. Ft+ÁFA

Első felülvizsgálati Akció!!!

Azon Ügyfeleinknél, akik a pénztárgép naplót azonnal a szervizes kollégánk rendelkezésére bocsátja és a kolléga el tudja kezdeni a felülvizsgálatot megérkezéskor, akkor azon Ügyfeleinknél nem számolunk fel kiszállási díjat az első felülvizsgálatra!

Új megbízó esetében a következő telefonszámon tudunk bővebb tájékoztatást biztosítani:

+36-20-361-57-51

+36-72-448-914

info@hardbit.hu